48+ Patroon Damestrui Breien

48+ Patroon Damestrui Breien. De aanduiding van 8x12 bijvoorbeeld, is uw stekenverhouding na het breien van een proeflapje, dat patroon zal dan goed passen, zonder deze basis gegevens wordt uw breiwerk niets, geloof me. Met deze speciaal geselecteerde breipatronen kun je onder andere topjes, cols, mutsen, truien, vesten en nog veel meer leuks breien.

Breipatroon Damestrui Van Het Lang Yarns Garen Mohair Trend Br Breien Truien Breien Damestrui Truipatronen
Breipatroon Damestrui Van Het Lang Yarns Garen Mohair Trend Br Breien Truien Breien Damestrui Truipatronen from i.pinimg.com
Kies bij ons gratis patronen uit voor haken en breien! Het patroon op de trui is ontstaan door het combineren van kabels en gerstekorrel, dat maakt de trui zeer elegant. In een patroon is 1 toer = 1 ronde = 1 regel = 1 naald = 1 pen en is dus gewoon 1 x iets breien.

Er staan 31029 patroon damestrui te koop op etsy, en gemiddeld kosten ze € 25,72.

Dan is het natuurlijk altijd leuk om zelf een lekkere, warme #trui te breien (of brei nu alvast een trendy zomertrui). De patronen zijn voor verschillende maten en voor verschillende niveaus. In het patroon is gekozen voor katia creta een combinatie van katoen, polyamide en acryl. Deze trui met ronde pas is gemaakt van het garen drops brushed alpaca silk.


Reacties

Populaire posts van deze blog

20+ Gratis Patroon Baby Vestje Breien

20+ Gratis Breipatronen Damestrui Naald 4